tiistai 12. marraskuuta 2013

Vaippa-arvonta 12. - 24. 11. 2013
Sanna tekee, purkaa ja... arpoo kestovaippoja. Pieni kestopeppumme on kasvanut niin isoksi, että sain pakata kaikki käyttämämme vaipat varastoon. Hyllyn täytteeksi jäi kuitenkin vielä läjä käyttämättömiä vaippakankaita, jotka pitäisi saada hyödynnettyä. Kun seuraavaa käyttäjääkään ei ole näköpiirissä, päätin laittaa vahingon kiertämään ja arvonnan pystyyn. Arvontapalkintona on kolme vapaavalintaista uutta kestovaippaa.

Eikö sinulla ole kestovaipatettavaa vauvaa? Ei hätää, osallistu silti! Voit toivoa palkinnoksi myös jonkin muun kestotuotteen. Ompelen mitä mieleen juolahtaa, eli saatatkin saada kestositeen tai muun yllätyksen.

Ja hommahan toimii näin: 


1. Saat yhden arvan kommentoimalla tähän viestiin, millaista vaippaa/muuta palkintoa toivot. Kerro, tuleeko palkinto tytölle vai pojalle, toivottu koko ja mahdollisesti vaipan tyyppi (tasku-, kuori- vai sisävaippa). Muista laittaa myös sähköpostiosoitteesi tai blogiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden arvonnan jälkeen. Muitakin terveisiä saa laittaa.

2. Saat toisen arvan olemalla blogini lukija. Toki saat arvonnan aikana liittyä tuolla sivun reunassa, ja toivon että vierailet blogissani toistekin. 

3. Saat kolmannen arvan, kun kerrot arvonnasta eteenpäin Facebookissa tai omassa blogissasi. Lisää blogiisi tai fb:iin linkki tälle arvontasivulle ja kerro myös kommentissasi, missä olet kertonut arvonnasta.


Aikaa osallistua vaippa-arvontaan on siis 24.11. asti ja suoritan arvonnan 25.11. jonka jälkeen ilmoitan palkintojen saajat blogissani sekä otan voittajiin yhteyttä. Ompelen palkinnot vasta arvonnan jälkeen, ja postitan ne voittajille oletettavasti joulukuun alkupäivinä. Ompelen vaipat siis itse parhaan taitoni ja vaipatuskokemukseni mukaan niistä materiaaleista, joita minulta löytyy. Materiaalit ovat uusia ja käyttämättömiä. Kiinnitykseksi käytän lähtökohtaisesti KAM-neppejä.


60 kommenttia:

 1. Mukana kahdella arvalla!
  Meidän jäpikäinen on 1v 9kk ja alkaa olla suht päiväkuiva. Toiveissa olisi siis kuivaksiopetteluhousut/harkkahousut tai miksi niitä nyt sanotaankaan.

  VastaaPoista
 2. Mukana kahdella arvalla! Meillä on poika 9 kk ja kestoja käytetään aina kun on puhtaana. Nyt on edelliset jäämässä pieniksi ja olen suunnitellut, suunnitellut ja suunnitellut isompien ompelua, mutta enpäs vain rohkene ryhtyä ompelupuuhiin. Tulisi siis enemmän kuin tarpeeseen :D Taskuvaippoja on ollut nämä edelliset, lähinnä äitiyspakkauksien vaippoja, joita on tullut sieltä ja täältä.

  VastaaPoista
 3. Mukana kahdella arvalla! Kestoside ois kova sana, sellanen pitempi puuttuu. Mutta vauvanvaipatki voi (toivottavasti) joskus tulla kans tarpeeseen (ei omaan käyttöön). Että rouva käsityöguru saa itse päättää, jos arpaonni suosii!
  -Anne CP2S ;)

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukaan. Matiaksella alkaa olla pieniä M kokoiset vaipat, enkä oo saanu aikaseksi metsästää isompia. Matias on 1v 4kk. Kestoja on käytetty alusta asti pääsääntösesti. Matias syö paljon ja pissaa paljon. Kakkaa aika usein jo pottaan. :) Nepparilliset taskuvaipat ois ihan kunkkuja! Jaoin linkin fb:ssä. Sposti: marsu.huhtaniska@gmail.com

  VastaaPoista
 5. meillä poika 1v 4 kk jolle ei tahdo löytyy yö vaippoja (tarrat ei pysy kiinni kuulmaksi, fleesee, polyestermokka ei käy) sellaanen megapissijä että ei pysy mikään enää millään konstilla kuivana :( Mari L laitan tietoja s-postilla :) ja linkin OMV:lle :)

  VastaaPoista
 6. Mukana yhdellä arvalla! Tarkemmin en osaa sanoa kuin että poikavauvalle (joka on vielä siskon masussa) jonkunlainen vaippa olis huippu lahja! :)

  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana yhdellä arvalla! :) Tyttö käyttää M-koon taskuja.
  missukka10@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana yhdellä arvalla. Taskuvaippa tai kestotiskirätti tulisi tarpeeseen. Vaipatettava alkaa kaivata l kokoisia vaippoja pikkuhiljaa. Kestotiskirättejä tarvis kiertoon useamman kun tuntuu että aina on rätti pyykissä.
  Susanna.hakkinen@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla mukana :) taskuvaippa pojalle koko L. Poika n.76cm ja 10kg.
  satu.nevalainen3@luukku.com

  VastaaPoista
 10. mukana yhdellä arvalla :) Toiveena S koon kuorivaippa unisex kuosissa :)

  http://lily.fi/blogit/hyppytikki

  VastaaPoista
 11. Mukana yhdellä arvalla. Käytetään 'ämmän' taskuja tytöllä. Tykätään kuosesta autoista prinsessoihin :)

  VastaaPoista
 12. Mukana yhdellä arvalla :) Jos onni suosii niin toivoisin M-kokoista (tasku)vaippaa unisex-kuosilla/värillä (=mitä tahansa paitsi pinkkiä ja röyhelöitä)! Ihanaa että jollain on kykyä tälläisiin! Toivon että oppisin joskus itsekin ompelemaan, mitä tahansa, mutta etenkin vaippoja :).
  emilia.hellman@mail.com

  VastaaPoista
 13. Kolmella arvalla mukana :) Poika 1,1 v ja inasen vajaa 10 kg, sisävaippoja kaivattais lisää. Linkitin omaan blogiin ja facebookkiin :)

  VastaaPoista
 14. Ooh, onpa kiva arvonta ja kiitos blogin jakajalle! :)
  Petite (tai L-koon) taskuvaippa olisi meidän onnemme - pojalle tulisi.
  Haaveissa olisi kyllä myös toinen pieni kestoilija, joka kaipaisi s-koon sisävaippoja tai sitten jollekin meidän tyttövauvakavereista tasku- tai sisävaippa petite tai l-koossa :)
  Arpaonnea jengille! malade@suomi24.fi

  VastaaPoista
 15. Yhdellä arvalla mukaan.
  Taskuvaippa pojalle koossa L olisi kova sana!
  erkkilsa@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Yhdellä arvalla mukaan.
  Taskuvaippa pojalle koossa L olisi kova sana!
  erkkilsa@gmail.com

  VastaaPoista
 17. yhdellä arvalla mukana!
  meillä poika 1v 1kk ja varmaan L kokoisia vaippoja tarvitsisi :) taskuja meillä käytetään.
  jospa onni potkaisisi!

  Arla Tuukkanen

  VastaaPoista
 18. Yhdellä arvalla. Pojalle 1vee ja tasku L-koko. m_h-79(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 19. mukana 1 arvalla! Tarvetta olisi L kokoiselle sisävaipalle yökäyttöön tai taskulle :) noora.palonen (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Yövaippaa vailla olis 1v. tyttö. (paksu jalkainen tyttö :D ) Jaoin.
  teija.vaisanen@luukku.com

  VastaaPoista
 21. Kahdella arvalla mukaan L-kokoisille riatreille (10-15 kilosia) taskua märällä sisuksella. Suuri operaatio cmx pois ja tensel/bambujoustis tilalle on käynnissä ja niiin monet herkut jää käytöstä pois :(

  VastaaPoista
 22. Mukana kolmella arvalla.
  Tytölle s/m-kokoista prinsessahärpätintä olis ihana saada. Sisätaskua tai pul-taskua.
  sannap83@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin ja jaettu omassa facebook-profiilissa, tägään siihen vielä kestoilevat kaverit. :)

   Poista
 23. Kahdella arvalla mukana :) meille kelpais vielä masussa olevalle vauvalle tasku tai sisävaipat, pienet tai vähän isommatkin :) kuoseista kelpaa kaikki :) mansikka-marja1(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Mukana kahdella arvalla! M-koon tasku tytölle olisi kiva :-) Jaan fbssä! perhovaara.kaisa@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Hei... yhdellä arvalla näin aluksi ja kestoside tai jos vaippaa niin se sitten lahjaksi ;) Aivan ihana blogi sinulla!
  ilona99@msn.com

  VastaaPoista
 26. Yhdellä arvalla mukana. Poika 1v, L-koon tasku olisi meille tarpeen. minnapasanen0@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 28. 2 arvalla tyttöselle taskuvaippaa koossa L varmaankin (reitevä vajaa 10kg&7kk täällä moi ;)).

  VastaaPoista
 29. Yhdellä arvalla mukana :) Toiveena tytölle taskuvaippa M-koossa. Mielellään nepeillä :)
  annahyoky@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 31. Jipii, mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Laps ei ihan vielä ole syntynyt eikä sukupuolesta tietoa, mutta varmaan sille taskuvaippa kelpaisi. sposti: k.kummastus@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Mukana kahdella arvalla. Toiveissa olis uus sisävaippa yöksi pieneksi jäävien tilalle. Poitsu kohta 6 kg, melko kova pissaamaan. Röyhelöt sais mielellään vaipattimessa olla.
  katja.m.maatta@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Yhdellä arvalla mukana. Tavoittelen taskuvaippaa(tai mieluummin harkkahousuja jos onnistuu) 15kg pojalle.
  jaasan13@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Liityin lukijaksi, joten tulen kahdella mukaan. Toiveena joku toimiva yövaippa tuollaiselle 1,5-vuotiaalle pojalle tai sitten harkkapöksyt tulevaa kevättä ennakoiden :).

  VastaaPoista
 35. Aivan huippuidea,pakkohan tähän on osallistua yhdellä arvalla :)
  Meillä käytetään taskuvaippoja,joten taskuvaippa olisi tervetullut koossa L.
  martzet ät gmail.com

  VastaaPoista
 36. Mahtava arvonta! Perheeseemme syntyy piakkoin poikavauva, joten olisi mahtavaa voittaa hänelle jokin taskuvaippa niin päästäisiin kokeilemaan kestoilua. Koko voisi esim. olla n. 4-5 kiloiselle :)
  Nimim. Aada
  aho_immonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Hups, unohtui laittaa että yksi arpa miulle!
  -Aada-

  VastaaPoista
 38. Mukana kahdella arvalla (liityin lukijaksi). Pojalle sisätasku L-koossa olis loistava juttu. hanna.etula(at)gmail.com

  VastaaPoista
 39. Mukana kahdella arvalla. Toiveissa s-koon vaippa, vaikkapa taskumallia taikka sisävaippa. Ei tietoa tuleeko tytölle vai pojalle, mutta meillä tykätään värikkäästä.

  VastaaPoista
 40. 3 arvalla (facebookissa jaettu ja olen lukija) siskon masuvauvalle vaippoja yritän voittaa. Unisex olisi toiveena, kun vielä ei tiedetä kumpi tällä kertaa tulossa. Joko vastasyntyneelle (varmasti yli 4 kg tälläkin kerralla) sisävaippoja tai M koon taskuvaippoja tavoittelen;) Onnea teille kuivaksi oppimisesta!

  VastaaPoista
 41. Yhdellä arvalla mukana tavoittelemassa s-kokoista tasku- tai sisävaippaa poitsulle :) Nuo tekemäsi vaipat on kyllä hienoja!
  -Shiva-
  suddenconnection(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Mukana yhdellä arvalla, L-koon tasku poikakuoseilla:-)
  nenno(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 43. Kaksi arpaa :) Pojalle L-koon sisävaippa :)

  VastaaPoista
 44. Mukana kahdella arvalla. Jaoin Facebookissa parissa savolaisessa kestoilijaryhmässä. Meille voisin tilata harkkarit tai märkäpintaisen taskuvaipan L-kokoisena. Ihana blogi sinulla, Sanna!

  :) Varkautelaistunut Peijakas likihama(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Mukana kahdella arvalla :) Vastasyntyneelle serkkupojalle joululahjaksi antaisin vaipat.
  mhaavisto1@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Terhi ja Tirppa osallistuvat kolmella (3) arvalla!

  Lukijaksi liityin äskettäin, ja multa löytyy blogi, jossa mainostin arvontaasi: http://odotushoyryja.blogspot.fi/2013/11/jotain-liian-pienta-ja-hyvaa-vaippa.html .

  Ja vauva, joka on kohta 4 kk, käyttää enimmäkseen jo M-koon vaippoja ja niistä taskuvaippoja. Muuten ei oo väliä, etukiinnityksessä tarrat on kivemmat, sivukiinnityksessä nepit. Sisäpinta saa olla mitä vaan, tosin kuivapintoja suositaan. Tyttö tää vauva on, mutta me ei "poikaväreille" syljetä, eli ihan mikä vaan kiva kuosi ois kiva ja silleen. Saa olla sisävaippakin, on meillä niitäkin

  VastaaPoista
 47. Yhdellä arvalla :) M-kokoinen sisävaippa tirppasellemme, joka kohta kasvaa ulos S-koosta ^^

  sanna.viherlehto@hotmail.fi

  VastaaPoista
 48. Yhdellä arvalla mukaan. Taskuvaippoja en ole vielä kokeillut, joten sellainen olisi kiva saada tuolle 6-kiloiselle pojalle. :) mari.poysko(at)netti.fi

  VastaaPoista
 49. Nappaan mukaani kaksi arpaa ja toiveissa neidille/neideille kuivaksiopettelu vaimikäsenytonkaannimeltään housut 92/98cm.

  http://mewamilinblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 50. Mukana kahdella arvalla, liityin lukijaksi. Olisi ihana saada taskulliset pul-houhuvaipat.Nyt ollaan vaarallisesti lipsumassa kertisten maalimaan kun vain housut pysvät jalassa ja kunnon pul-pöksyjä ei meinaa ehtiä tehdä/löytää edullisesti mistään :) maialine@hotmail.com

  VastaaPoista
 51. yhdellä arvalla mukana... taskuvaipat ois kivat :) ja 6 kiloiselle sopivia :)
  elina_myllykoski@hotmail.com

  VastaaPoista
 52. Hieno arvonta! Itse toivoisin vastasyntyneelle vauvelille jotain vaippaa joka olisi mahdollisimman helppo käyttää amatööri- kestovaippailijan :) Mukana yhdellä arvalla.
  Nimim. Shiva
  suddenconnection(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Heip! Liityn kahdella arvalla mukaan arvontaan :)

  VastaaPoista
 54. Yhdellä arvalla mukaan :) Vaipatettava joko neiti 2v3kk n.12/13kg tai masussa vielä majaileva pikkuinen poika, jätän siis tekijälle vapauden valita koon, kuosin ja vaipan "mallin" (sisä, tasku vai kuori), täällä oltaisiin iloisia ihan mistä vaan :)

  alinalle11@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Moi! Yhdellä arvalla osallistuikin ja M-koon taskuvaippaa sais olla. Unisex tai tytölle. henna-maija.leinonen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 56. Kahdella arvalla mukana. 10kk 9,5kg pojalle tarvittaisiinkin lisää kestovaippoja, mielelllään pul-taskuja :)

  VastaaPoista
 57. Kaksi arpaa (kommentti ja fb:n jako), kiitos :) Meille kelpaa vaipat pienestä isoon, Nuorin ei ole syntynyt ja toinen kayttää pian L-kokoa. Taskuja eniten käytössä, mutta mikä vaan sopii ;)

  emma.karppinen@ovi.com

  VastaaPoista
 58. Kahdella arvalla olisin mukana! :) Vauvalle sisävaippaa haluaisin, en tiedä vielä sukupuolta. S-kokoa :) Jotain iloista ja piristävää kaipaisin. ;)

  http://marimik.blogspot.fi

  VastaaPoista