sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Arpajaisvoittoja

Hiphei ja hauskaa tätä vuotta!

Pikkuriikkisen olen taas blogipostausteni kanssa jälkijunassa, kuten tavoilleni sopii. Toki elämässäni on tässä välillä saattanut olla muutakin säpinää kuin bloginpitoa, mikä selittänee pienet viivästykset. Siitä ehkä enemmän juttua joskus toiste.

Marraskuussahan pidin ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan blogiarvontani, jossa voittoja jaettiin lopulta kolmen sijasta viisi. Innostuinpa kolmelle ensimmäiselle ompelemaan palkinnot vielä tuplana. Sainkin ihan mukavasti tuhottua vaippakangasvarastojani, mikä oli arvonnan alkuperäinen tarkoitus. Tässäpä siis ompelemani palkinnot, jotka postitin voittajille joulun alla:

Ensimmäisen palkinnon voittaja Marika toivoi pojalle L-kokoisia taskuvaippoja. Mustaan vaippaan olen kopioinut mallia L-kokoisesta Fuzzi Bunz-valmisvaipasta, ja siinä on sisäpintana Coolmax. Oravavaipan kaavana on muistaakseni "Elsa-Maijan Täydellinen vaippa", jota ei näemmä enää netistä saa ladattua. Ompelin näihin molempiin sisälle myös ohuet lisäimut.
Marimik-blogin Maria voitti toisen palkinnon ja toivoi vielä syntymättömälle vauvalle iloisen pirteitä sisävaippoja. Unisex-kuoseja toivottiin, mutta sellaiset ovat meillä valitettavasti aika vähissä. Tällaiset väriläiskät sain kuitenkin aikaiseksi. Molemmissa on kaavana Mummut S-koossa. Sienikuvioinen vaippa on pelkkä tasku, johon tein sisään taittoimun. Oranssissa vaipassa on pari kerrosta kiinteää imua ja irrallinen lisäimulärpäke. Ja pepun puolella piristystä aurinko-applikaation muodossa... Toivottavasti näistä ei nyt tullut liian tyttömäisiä.


Sirkku puolestaan kaipaili vaippoja 9 kk ikäiselle pojalle. Koon päättäminen meni vähän arpapeliksi, koska lapset voivat tuossa iässä olla kovin monen painoisia ja muotoisia. Päädyin kuitenkin meillä hyväksi todettuun Fuzzi-malliin L-kokoisena ja tein näitä kaksin kappalein. Surautin myöskin sisälle lisäimut. 


 
Tulin arponeeksi myös kaksi lisäpalkintoa. Näistä ensimmäisen sai Taru, joka toivoi unisex-väristä kuorivaippaa S-kokoisena. No, en nyt tiedä siitä unisex-väristä, kun minusta tämä on aika poikamainen. Toisaalta olen tämänkin vaippakangaspalan ostanut omia tyttöjäni ajatellen. Vuotosuojallisen kuorivaipan kaavat ja kuvalliset ompeluohjeet löytyvät SikSakSis-blogista. Muokkasin ainoastaan siivekkeiden muotoa hiukan.


Sitten vielä Laura sai 10-kiloiselle pojalleen sisävaipan. Tämän kaavasta en kyllä enää mene vannomaan, millä se on tehty. Toivottavasti istuu päälle kuitenkin. Sisäpinta on mikrofleeceä ja ulkopinta velouria. Takana on täyttöaukko, josta saa lisäfyllinkiä laitettua vaikkapa yökäyttöä varten.


Suosipa arpaonni minuakin joulun alla. Harvoin edes osallistun nettiarvontoihin, mutta Pehemiän arvonnassa joulun alla oli tarjolla mielettömän herkullisen näköisiä kankaita. Ja sieltähän se voitto napsahti omalle kohdalle. Katsokaapa, millaisen jouluyllätyksen postipoika minulle toi:

Pallo- ja tähtikuvioiset ovat trikoota, mustavalkoinen apilakuvio on puuvillaneulosta ja puna-valkoraidallinen pala sekä edessä olevat punaiset ja musta ovat resoria. Kaikki palat olivat täysleveitä, eli näissä riittää ommeltavaa ihan toviksi aikaa. Sanotaanko, että melkoisen mukava yllätys!

NauravaNappi-blogissa on nyt menoillaan myös arvonta, josta voi voittaa myös Pehemiän trikoota. Arvontaan pääset klikkaamalla alla olevasta kuvasta:

4 kommenttia:

  1. Ja on kyllä passelit meidän pojalle eli oikein hyvän koon arvoit :) Menee vielä pitkään, mutta saatiin heti käyttöön. Kiitos vielä!

    VastaaPoista
  2. No vau minkä kangaspalkinnon oot saanut!

    VastaaPoista
  3. Kiitän vielä tässäkin saamiani vaippoja! :) Ei olleet liian tyttömäisiä, vaan niin iloisia ja ihania!! :)

    VastaaPoista