tiistai 25. syyskuuta 2012

Voimistelupuku vol. 2

Violetti voimistelupuku onnistui niin kivasti, että päätin tehdä samalla inspiraatiolla vielä toisenkin asun Kertulle. Kaava ja koko on ihan sama, mutta tällä kertaa tein lyhyet hihat.
Lapsen voimistelupuku
Malli: 
Suuri käsityölehti 8/10
Koko: 104
Kangas: Kimalletrikoo Eurokankaasta 
Jos oli jumppapukulycran ompelu haastavaa, niin tämän kimalletrikoon ompelu vasta kinkkistä olikin. Tuo kimaltava painatus aiheuttaa saumuriin helposti hyppytikkiä. Aika hyvää jälkeä kuitenkin sain aikaan. Tällä kertaa tein ihan hivenen tiukemman tuosta pääntiestä kuin violetissa puvussa. Leveyttä on myös pari senttiä enemmän, koska tämä trikoo ei ole ihan yhtä venyvää - tarpeeksi joustavaa kuitenkin jumppaamiseen.

Lapsen jumppashortsit
Malli: 
Cinnamon-leggings, Ottobre 1/11
Koko: 104
Puvun pariksi tein Cinnamon-leggingsien kaavalla vielä lyhyet housut. En muista, mistä olen tuon turkoosin lycrapalan vuosia takaperin ostanut. Alun perin olen ommellut kankaasta itselleni lappubikinit. Parin imetyksen jälkeen "laput" löytyvät mulla nykyisin paremminkin bikinien sisältä, mistä syystä suosin nykyään hiukan topatumpia bikiniyläosia... Mihinkähän lie turkoosit pikku-pikku-bikinini hävinneet vuosien saatossa? Pieni pala kangasta kuitenkin oli jäänyt kaappiin kummittelemaan, ja siitä riitti juuri sopivasti jumppapöksyihin. Jälleen kerran lahkeelle tuli pituutta sen verran kuin kangasta riitti. Onneksi ei tullut ihan mikromittaiset kuitenkaan. 
Näitä molempia jumppapukuja voi nyt hyvin käyttää pöksyjen kanssa ristiin, koska tuossa jumppapuvussa on vähän violettia kuten trikoissa ja toisaalta violetin jumppapuvun siirtokuvasta löytyy turkoosia.

1 kommentti:

  1. Hei, Jos tyttösi on kasvanut jo isoksi voimistelijaksi ja haluat ommella isomman puvun katso kuvia blogistani Kissanmieli. http://kissanmieli.blogspot.fi/

    VastaaPoista