perjantai 18. tammikuuta 2013

Lahjoja ja tunnustuksia


Tänään posti toi ihanan, odotetun käsityöyllätyksen perheemme pienimmälle. Tämä puku on tilaustyö, ja sen on omin käsin neulonut siskoni E.P. 
Lapsen neulehaalari
Malli:
Novita/Syksy 2012
Koko: n. 80 cm
Langat: Novita Wool ja Kukkaketo

Tottakai puku on suloinen, koska pääsin itse etukäteen vaikuttamaan malliin ja väriin. Toteutus on kuitenkin ehkä vielä kivempi kuin edes osasin odottaa, ja puiset nallenapit sopivat tyyliin täydellisesti. Nuo Novitan Wool- ja Aloe vera -langat ovat mukavan pehmeitä nimenomaan vauvojen neuleisiin. Tämä haalari on sopivasti unisex-värinen, mutta kyllähän tuon meidän Vilman tytöksi tunnistaa vaikka olisi millaiset haalarit päällä!Isosiskokin halusi mukaan sovituskuvaan. Molemmilla tytöillä näkyy myös olevan vähän suklaakeksin tuhrua suunpielissä perjantain kunniaksi...

Villahaalari tulee tarpeeseen ja kovaan käyttöön, sillä Vilma menee päivähoitoon ensi viikolla. Lämpöistä vaatetta todella tarvitaan päiväkodin ulkoiluhetkiä varten. Vilma kiittää tätiä mukavasta lahjasta!

Toinen mukava yllätys

tuli Tuulenpesältä, nimittäin tällainen tunnustus:
On hienoa saada tunnustusta, KIITOS Tuulenpesän poikasia -blogille!

Tunnustuksen saaneen tulisi jakaa tunnustus eteenpäin viidelle blogille. Selailtuani käsityöblogien maailmassa aikani totesin, ettei viiden inspiroivan blogin valitseminen olekaan aivan helppoa. Upeita ja innostavia juttuja löytyi niin monia. Valitsin kuitenkin käsityöaiheisia blogeja, jotka ovat hyvin kirjoitettuja ja omaperäisiä mutta ainakin itselleni vielä suhteellisen uusia tuttavuuksia. Minulta tunnustuksen saavat seuraavat kirjoittajat: 


 Tässä tunnustuksen saaneille vielä tunnustuksen pelisäännöt:
- Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle
- Valitse 5 ihanaa blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
- Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin5 kommenttia:

  1. Ihana ja persoonallinen nallehaalari! Sisaruksilla taito käsissä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tunnustuksesta, oli ensimmäinen laatuaan! :)

    VastaaPoista
  3. Eipä kestä kiittää, Veera, Mirjam ja Liisa!

    VastaaPoista