maanantai 25. marraskuuta 2013

Vaippa-arvonnan voittajat

Kestovaippa-arvonta on nyt päättynyt. Osallistujia oli ilahduttavan monta. Pari kommenttia oli kirjautunut tuplana, mutta ne poistettuani osallistujia jäi 58 ja arpoja tuli yhteensä 84. Kiitos kaikille osallistuneille! Annoin jokaiselle osallistujalle arvontanumeron kommentointijärjestyksessä ja askartelin omin pienin kätösin kullekin oikean määrän arpoja. Hirmuisesti sekoittelin lappuja piparipurkissa ennen arvontaa, jonka jälkeen töihin pääsi lottotyttömme Kerttu.
Silmät tiukasti kiinni. Ja jännitys tiivistyy...

Ensimmäisen vaippapalkinnon saa:
Marika Huhtaniska kirjoitti: "Kahdella arvalla mukaan. Matiaksella alkaa olla pieniä M kokoiset vaipat, enkä oo saanu aikaseksi metsästää isompia. Matias on 1v 4kk. Kestoja on käytetty alusta asti pääsääntösesti. Matias syö paljon ja pissaa paljon. Kakkaa aika usein jo pottaan. :) Nepparilliset taskuvaipat ois ihan kunkkuja! Jaoin linkin fb:ssä."


Toisen palkinnon saa:
Maria kirjoitti: "Kahdella arvalla olisin mukana! :) Vauvalle sisävaippaa haluaisin, en tiedä vielä sukupuolta. S-kokoa :) Jotain iloista ja piristävää kaipaisin. ;)" Ja kolmas palkinnonsaaja:
Sirkku Laine kirjoitti: "Mukana kahdella arvalla! Meillä on poika 9 kk ja kestoja käytetään aina kun on puhtaana. Nyt on edelliset jäämässä pieniksi ja olen suunnitellut, suunnitellut ja suunnitellut isompien ompelua, mutta enpäs vain rohkene ryhtyä ompelupuuhiin. Tulisi siis enemmän kuin tarpeeseen :D Taskuvaippoja on ollut nämä edelliset, lähinnä äitiyspakkauksien vaippoja, joita on tullut sieltä ja täältä."


Ja lisänumerot...

Vilma (2v) halusi myös toimia lottotyttönä ja kävi välissä kauhaisemassa kouraansa kaksi lappua huippuvirallisesta arvontauurnastamme. Joten tässäpä kaksi "lisänumerolla voittanutta":

Taru kirjoitti: "mukana yhdellä arvalla :) Toiveena S koon kuorivaippa unisex kuosissa :)"Laura kirjoitti: "Kolmella arvalla mukana :) Poika 1,1 v ja inasen vajaa 10 kg, sisävaippoja kaivattais lisää. Linkitin omaan blogiin ja facebookkiin :)"

En ole vielä päättänyt, mitä nämä lisänumerolaiset saavat palkinnoksi, mutta jos ei vaippaa niin ainakin jotain muuta mukavaa pientä. Pyrin ottamaan tämän illan aikana sähköpostitse yhteyttä voittajiin ja ompelen palkinnot valmiiksi viimeistään ensi viikon loppuun mennessä.

Onnea voittajille ja kiitokset kaikille muillekin osallistuneille! Mukavaa, että arvonnan myötä blogiini liittyi muutama uusikin lukija. Toivottavasti pistäydytte jatkossakin välillä lukemaan turinoitani täältä sivustolta. 

7 kommenttia:

 1. Ihan parasta! Kiitos vielä! Mulla on muuten mailiosoitteessa vanha sukunimi, jos ihmettelit :)

  VastaaPoista
 2. Jipii, ekaa kertaa onni potkaisi :) Kiitos lisäarvan nostajalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua, en löydä spostiosoitettasi mistään täältä blogista :S

   Poista
  2. Spostiosotetta minäkin kaipaisin :)

   Poista
 3. Oiiiiih! Kiitos aivan ihanista suloisista vaipoista!!! <3 Ne ovat niin hellyyttäviä molemmat! Ne ovat todellakin iloisia ja piristäviä!! :) :) :) Mukavaa ja rauhallista joulun odotusta sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista