maanantai 27. tammikuuta 2014

Vauvalahja pikkuiselle neidille

Lapsen mekko, body ja housut
Malli:
Body "Bert", Ottobre 1/12
Mekko "Snail Walk", Housut "Rainy Sky", Ottobre 4/12
Koko: 62 cm
Kankaat: Sienivelour Sampsukka,
keltainen velour ja raitatrikoo Ottobre shop

Serkkuni sai tyttövauvan joulun alla, ja totta kai halusin onnitella häntä jollain kivalla itsetehdyllä lahjalla. Joulunalusaikaan vain sattui paljon kaikkia muita kiireitä, joten lahja ei ihan ehtinyt joulupakettiin eikä edes nimiäislahjaksi. Viimein sain tämän setin kuitenkin väkerrettyä valmiiksi. Ja nyt nämä kuvat voi jo julkaistakin, kun paketti oli mennyt perille vastaanottajalle. Sovituskuvia ei ole, mutta asu oli kuulemma mieleen.

Mekko on sovellettu Snail Walk-haalarin kaavasta. Aiemmin olen tehnyt tällä samalla kaavalla sitruunalaku-potkuhousut. Nuo potkarit ovat kyllä kaikista tekemistäni ompeluksista edelleen ehdoton suosikkini (toki housut ovat jo aikaa jääneet pieniksi meidän nuorimmaiselle). Aika soma tuli kyllä tästäkin asusta. Velourpöksyissä on polvien kohdalla rypytystä, joka antaa ryömiessä tilaa - ja onhan tuo ihan veikeä yksityiskohtakin tietysti.

Uudella kameralla piti vähän testata makrokuvaustakin. Tässä kuvassa näkyy leimasimella askarreltu kokolappu. Musteen luvattiin kestävän jopa 90 asteen pesu - mikä ei kyllä mielestäni pidä paikkaansa. Samanlaisen lapun nimittäin ompelin erääseen Kertun mekkoon ja se lähti haalistumaan jo ensimmäisessä 40 asteen pesussa. Täytynee siis kuitenkin tilata jostain myös ihan "oikeita" ompelumerkkejä...


3 kommenttia:

  1. Oi mikä suloistus setti! Ihanat yhdistelmät kankaista <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommenteista! Kyllähän pikkuruiset vaatteet vaan on somia ja niitä on mukava tehdä. :)

    VastaaPoista